2014년 5월 9일 금요일

074-325교재, MB6-869최신버전덤프

Microsoft 074-325인증시험은 현재IT업계에서 아주 인기 있는 시험입니다.많은 IT인사들이 관연 자격증을 취득하려고 노력하고 있습니다.Microsoft 074-325인증시험에 대한 열기는 식지 않습니다.Microsoft 074-325자격증은 여러분의 사회생활에 많은 도움이 될 것이며 연봉상승 등 생활보장에 업그레이드 될 것입니다.

MB6-869는Microsoft의 인증시험입니다.MB6-869인증시험을 패스하면Microsoft인증과 한 발작 더 내디딘 것입니다. 때문에MB6-869시험의 인기는 날마다 더해갑니다.MB6-869시험에 응시하는 분들도 날마다 더 많아지고 있습니다. 하지만MB6-869시험의 통과 율은 아주 낮습니다.MB6-869인증시험준비중인 여러분은 어떤 자료를 준비하였나요?

ITExamDump는 오래된 IT인증시험덤프를 제공해드리는 전문적인 사이트입니다. ITExamDump의 Microsoft인증 074-325덤프는 업계에서 널리 알려진 최고품질의Microsoft인증 074-325시험대비자료입니다. Microsoft인증 074-325덤프는 최신 시험문제의 시험범위를 커버하고 최신 시험문제유형을 포함하고 있어 시험패스율이 거의 100%입니다. ITExamDump의Microsoft인증 074-325덤프를 구매하시면 밝은 미래가 보입니다.

시험 번호/코드: 074-325
시험 이름: Administering Office 365 for Small Businesses
당신이 구입하기 전에 시도
일년동안 무료 업데이트
100% 환불보장약속 074-325덤프자료
100% 합격율 보장
Q&A: 88 문항 074-325자격시험
업데이트: 2014-05-08

074-325덤프자료: >>펼쳐보기

시험 번호/코드: MB6-869
시험 이름: Microsoft Dynamics AX 2012 Development Introduction
당신이 구입하기 전에 시도
일년동안 무료 업데이트
100% 환불보장약속 MB6-869시험일정
100% 합격율 보장
Q&A: 79 문항 MB6-869자료
업데이트: 2014-05-08

MB6-869시험일정: >>펼쳐보기

자신을 부단히 업그레이드하려면 많은 노력이 필요합니다. IT업종 종사자라면 국제승인 IT인증자격증을 취득하는것이 자신을 업그레이드하는것과 같습니다. Microsoft인증 MB6-869시험을 패스하여 원하는 자격증을 취득하려면ITExamDump의Microsoft인증 MB6-869덤프를 추천해드립니다. 하루빨리 덤프를 공부하여 자격증 부자가 되세요.

Microsoft 074-325인증시험패스 하는 동시에 여러분의 인생에는 획기적인 일 발생한것이죠, 사업에서의 상승세는 당연한것입니다. IT업계종사자라면 누구나 이런 자격증을 취득하고싶어하리라고 믿습니다. 많은 분들이 이렇게 좋은 인증시험은 아주 어렵다고 생각합니다. 네 많습니다. 패스할확율은 아주 낮습니다. 노력하지않고야 당연히 불가능하죠.Microsoft 074-325시험은 기초지식 그리고 능숙한 전업지식이 필요요 합니다. 우리ITExamDump는 여러분들한테Microsoft 074-325시험을 쉽게 빨리 패스할 수 있도록 도와주는 사이트입니다. 우리ITExamDump의Microsoft 074-325시험관련자료로 여러분은 짧은시간내에 간단하게 시험을 패스할수 있습니다. 시간도 절약하고 돈도 적게 들이는 이런 제안은 여러분들한테 딱 좋은 해결책이라고 봅니다.

현재 경쟁울이 심한IT시대에,Microsoft MB6-869자격증 취득만으로 이 경쟁이 심한 사회에서 자신만의위치를 보장할수 있고 더욱이는 한층업된 삶을 누릴수 있을수도 있습니다. 우리ITExamDump 에서 여러분은Microsoft MB6-869관련 학습지도서를 얻을 수 있습니다. 우리ITExamDump는 IT업계엘리트 한 강사들이 퍼펙트한Microsoft MB6-869문제집을 만들어서 제공합니다. 우리가 제공하는Microsoft MB6-869문제와 답으로 여러분은 한번에 성공적으로 시험을 패스 하실수 있습니다. 중요한것 저희 문제집을 선택함으로 여러분의 시간도 절약해드리고 무엇보다도 많은 근심없이 심플하게 시험을 패스하여 좋다는 점입니다.

074-325 덤프무료샘플다운로드하기: http://www.itexamdump.com/074-325.html

NO.1 Which three criteria can Exchange Online Protection use to block email messages? (Each
correct answer presents a complete solution. Choose three.)
A. ip address
B. language
C. country or region
D. fully qualified domain name (FQDN)
E. email server type
Answer: A,B,C

Microsoft 최신덤프   074-325 자격증시험   074-325 자격시험   074-325
Explanation:
A: Connection filtering
The spam filters first check the IP Allow and IP Block lists and filter inbound messages
according to the specifications of both lists. Messages that are sent from allowed IP
addresses are not subject to further spam filtering; for example, content filtering is
bypassed. Furthermore, messages from an IP address that appears on both lists are
allowed. IP Allow and IP Block lists are empty by default and must be configured by editing
the default connection filter policy.
BC: Content filtering include International Filtering:
You can choose to filter email messages written in specific languages, or sent from specific countries
or regions.

NO.2 Your company has an Office 365 Enterprise El subscription.
You need to remove a user's Microsoft Exchange Online mailbox without removing access to
Microsoft SharePoint Online, Lync Online, Office Professional Plus, or other eligible services.
What should you do?
A. Remove the user's mailbox by running a Windows PowerShell cmdlet.
B. Change the user to an Office 365 E3 subscription.
C. in the Exchange admin center, delete the mailbox.
D. In the Office 365 admin center, remove the Exchange Online license-
Answer: C

Microsoft 시험자료   074-325 응시료   074-325 응시료
4. Which three statements about the computer that runs the Windows Azure Active Directory
Sync tool are true? (Each correct answer presents a complete solution. Choose three.)
A. The computer can run Windows Server 2003 Service Pack 2.
B. The computer must run a 64-bit version of Windows.
C. The computer must be joined to the domain or forest that you plan to synchronize with Office
365.
D. The computer must be able to communicate with all domain controllers.
E. The computer must be a domain controller.
Answer: B,C,D

Microsoft 후기   074-325   074-325 기출문제   074-325
Explanation:
The computer used for Directory Synchronization must meet the following requirements:
-(C, D) It must be joined to the on premise Active Directory. It must be able to connect to
all of the other Domain Controllers (DCs) for all of the forest.
-(not E) It cannot be a domain controller (thus can't be run on SBS).
-(B) It must run on a supported 64 bit Windows Server system which is:
o 64 bit version of Windows Server 2008 R2 SP1 Standard, Enterprise or Datacenter
o 64 bit version of Windows Server 2012 Standard or Datacenter
-It must run Microsoft .NET Framework version 3.5 SP1 and .NET Framework version 4.0
-It must run Windows PowerShell.
-It must be located in an access controlled environment.
Note:
Windows Azure Active Directory Sync tool (DIRSYNC) is an application that provides one
way synchronization from a company's on premise Active Directory (AD) to Windows Azure
Active Directory.
5. Your company plans to permit users to connect their own computers to corporate resources.
You need to prevent specific types of devices from connecting to your Microsoft Exchange
environment.
What should you create?
A. a mail flow rule that prevents mail delivery to the device types
B. an Outlook Web App policy that disables device types
C. a device mailbox policy that denies access to the device types
D. a device access rule that denies access to the device types
Answer: D

Microsoft IT자격증시험자료   074-325 기출문제   074-325   074-325 pdf
6. What mailbox data does an IMAP migration process migrate?
A. Contacts
B. All email messages
C. Calendars
D. Only email messages larger than 35 MB
Answer: B

Microsoft 국제공인자격증   074-325 덤프   074-325 자료   074-325 시험문제   074-325 시험문제   074-325 시험문제
7. What does a mobile device mailbox policy allow a Microsoft Exchange Online admin to do?
A. Set criteria for connections to the Exchange Online servers
B. Quarantine devices or allow or block connections based on the device type
C. Provide remote assistance to mobile device users over the Internet
D. Monitor the behavior of users' mobile devices
Answer: A

Microsoft 국제공인자격증   074-325 자격증   074-325   074-325 자격증시험
8. Which three products does Office 365 include? (Each correct answer presents a complete
solution. Choose three.)
A. Microsoft Office Standard
B. Microsoft Lync Online
C. Microsoft Exchange Online
D. Microsoft System Center
E. Microsoft SharePoint Online
Answer: A,B,C

Microsoft 응시료   074-325 시험문제   074-325   074-325 IT덤프   074-325 시험정보
Explanation:
"Office 365" refers to subscription plans that include access to Office applications plus other
productivity services that are enabled over the Internet (cloud services), such as Lync web
conferencing and Exchange Online hosted email for business, and additional online storage with
SkyDrive and Skype world minutes for home.
9. Your company has an Office 365 Enterprise E3 subscription for 60 users.
How much Microsoft SharePoint Online storage space does the subscription include?
A. 30 GB
B. 40 GB
C. 60 GB
D. 70 GB
Answer: B

Microsoft dump   074-325   074-325 시험   074-325 자격증신청
10. How many Microsoft SharePoint Online site collections does the Office 365 Small Business
Premium plan include?
A. 1
B. 2
C. 20
D. 100
Answer: A

Microsoft 덤프다운   074-325 인증덤프   074-325 자격시험

NO.3 You need to choose an Office 365 subscription plan that provides unlimited mailbox archive
storage space. Which three plans meet the requirements? (Each correct answer presents a
complete solution. Choose three.)
A. Office 365 Enterprise E4
B. Office 365 Midsize Business
C. Exchange Online Plan 1
D. Exchange Online Plan 2
E. Office 365 Enterprise E3
Answer: A,D,E

Microsoft IT자격증   074-325 국제공인자격증   074-325 최신덤프   074-325 덤프   074-325
Explanation:
D (not C): Exchange Online Plan 2 (but not Exchange Online Plan 1) includes:
Unlimited storage: Take advantage of unlimited storage (50 GB of storage in the user's
primary mailbox, plus unlimited storage in the user's In-Place Archive).

댓글 없음:

댓글 쓰기