CIW인증 1D0-610시험을 등록했는데 마땅한 공부자료가 없어 고민중이시라면ITExamDump의CIW인증 1D0-610덤프를 추천해드립니다. ITExamDump의CIW인증 1D0-610덤프는 거의 모든 시험문제를 커버하고 있어 시험패스율이 100%입니다. ITExamDump제품을 선택하시면 어려운 시험공부도 한결 가벼워집니다.
ITExamDump의 CIW인증 1D0-610덤프를 공부하여CIW인증 1D0-610시험을 패스하는건 아주 간단한 일입니다.저희 사이트에서 제작한CIW인증 1D0-610덤프공부가이드는 실제시험의 모든 유형과 범위가 커버되어있어 높은 적중율을 자랑합니다.시험에서 불합격시 덤프비용은 환불신청 가능하기에 안심하고 시험준비하시면 됩니다.
CIW인증1D0-610시험에 도전해보려고 없는 시간도 짜내고 거금을 들여 학원을 선택하셨나요? 사실 IT인증시험은 보다 간단한 공부방식으로 준비하시면 시간도 돈도 정력도 적게 들일수 있습니다. 그 방법은 바로ITExamDump의CIW인증1D0-610시험준비덤프자료를 구매하여 공부하는 것입니다. 문항수도 적고 시험예상문제만 톡톡 집어 정리된 덤프라 시험합격이 한결 쉬워집니다.
시험 번호/코드: 1D0-610
시험 이름: CIW (CIW Web Foundations Associate)
당신이 구입하기 전에 시도
일년동안 무료 업데이트
100% 환불보장약속
100% 합격율 보장
Q&A: 172 문항
업데이트: 2014-03-23
IT인증시험을 쉽게 취득하는 지름길은ITExamDump에 있습니다. ITExamDump의CIW인증 1D0-610덤프로 시험준비를 시작하면 성공에 가까워집니다. CIW인증 1D0-610덤프는 최신 시험문제 출제방향에 대비하여 제작된 예상문제와 기출문제의 모음자료입니다. CIW인증 1D0-610덤프는 시험을 통과한 IT업계종사자분들이 검증해주신 세련된 공부자료입니다. ITExamDump의CIW인증 1D0-610덤프를 공부하여 자격증을 땁시다.
1D0-610 덤프무료샘플다운로드하기: http://www.itexamdump.com/1D0-610.html
NO.1 Which of the following is a security threat commonly associated with cloud- based services?
A. Malware
B. Phishing
C. Hypervisor vulnerabilities
D. Operating system vulnerabilities
Answer: C
CIW 1D0-610 1D0-610
NO.2 You received a text and a threatening voicemail from an angry customer who wants to
immediately discuss the shortcomings of a recently released product. You are about to walk into a
mandatory meeting with your top-level leadership team. Which of the following is your best course
of action?
A. Continue to send text messages to the customer hoping to smooth things over until you can call
him on the phone after your meeting.
B. Request that the customer send his complaints by e-mail, knowing that any inappropriate
communication will be well documented.
C. Do not respond to the customer.
D. Skip the meeting and call the customer.
Answer: B
CIW 1D0-610 1D0-610최신덤프 1D0-610 pdf
NO.3 You are modifying an existing Web page that needs to validate as HTML5 code.
To create a rectangular hotspot in an image map that links to www.xyz.com, which code would you
nest inside the <map> </map> container tags?
A. <area shape="rectangle" coords="7S. 0. 156. 75" href="http://www.xyz.com" alt="xyz" />
B. <area shape="rectangle" coords="78,
0. 156, 75" href="www.xyz.com" alt="xyz" />
C. <area shape="rect" coords="78, 0, 156. 75" href="http://www.xyz.com" alt="xyz" />
D. <area shape="rect" coords="78. 0. 156, 75" href=http://www.xyz.com />
Answer: C
CIW자격증 1D0-610 1D0-610 1D0-610시험문제
NO.4 Digital signatures verify the integrity of the data, verify the identity of the sender, and:
A. Provide data confidentiality.
B. Enforce non-repudiation.
C. Sign digital certificate requests.
D. Create certificate requests.
Answer: B
CIW dumps 1D0-610 dumps 1D0-610 1D0-610 pdf 1D0-610
NO.5 Which of the following is used to help non-technical users collectively classify and find
information on a site?
A. Tagging
B. A wiki
C. Web feed
D. Ajax
Answer: A
CIW자료 1D0-610 pdf 1D0-610 dump 1D0-610최신덤프
6. Which is the preferred approach to communicate important action items in an e-mail message
to a co-worker?
A. Write the action items using all capital letters.
B. List the action items in a numbered or bulleted list for clarity.
C. Include emoticons to ensure the recipient understands your humor.
D. Describe all action items at length in a detailed paragraph in the middle of the message.
Answer: B
CIW 1D0-610 1D0-610
7. Configuring a wireless network involves several steps. Which of the following is a task that
should be performed to configure and connect to a wireless network?
A. Configure a certificate authority and configure the trust settings.
B. Configure the wireless AP's SSID, encryption level and shared key.
C. Connect your computer to the same network hub as the wireless AP .
D. Connect your computer to the same network switch as the wireless AP .
Answer: B
CIW시험문제 1D0-610자격증 1D0-610최신덤프 1D0-610 dumps
8. Gwen works for a small company where she has been asked to find a cost-effective option for
providing comprehensive
customer service. The finance, technical support, sales and customer service departments all
need to share information about their customers. Gwen is
considering adoption of a customer relationship management (CRM) application. Which of the
following would be the most cost-effective solution?
A. She can purchase a new server, then create and maintain the CRM in-house.
B. She can outsource all customer service so the company can focus on product development.
C. She can contract with a cloud service provider to host the CRM that her company's employees
can access.
D. She can hire a programmer to develop and maintain the CRM specific to her company's needs,
then have a service provider host the application.
Answer: C
CIW 1D0-610 1D0-610
9. Web pages structured with which tag will fail W3C validation tests, no matter what standard is
used?
A. <d iv>
B. <table>
C. <header>
D. <aside>
Answer: B
CIW 1D0-610 1D0-610
10. Consider the following HTML5 code:
The code does not validate as HTML5. Why?
A. The <article> tag is missing.
B. The <meta> tag and its attributes are missing.
C. The <blockquote> tag should be used outside the <p> tags.
D. The !DQCTYPE declaration is missing a reference to the Document Type Definition (DTD).
Answer: C
CIW 1D0-610자료 1D0-610
11. Which of the following statements about virtualization is true?
A. Virtualization enables multiple physical computers to run off of a single virtualized server.
B. In virtualization, you run multiple virtual machines, provided they all use the same operating
system.
C. In virtualization, the operating systems of the virtual machines should match the host operating
system.
D. Virtualization enables you to run multiple operating systems and applications on a single
computer.
Answer: D
CIW 1D0-610 dumps 1D0-610 1D0-610
12. A user is submitting data from a form on your Web page to a database using a CCI script.
Which attribute of the form field elements organizes the user's information into name=value pairs?
A. Name
B. Form
C. Value
D. Method
Answer: A
CIW인증 1D0-610 1D0-610덤프
13. Which line of code instructs the browser to look for a directory named my site that begins
one level higher than the page you are currently viewing?
A. mysite/index.html
B. /mysite/index.html
C. . ./mysite/index.html
D. http://www.mysite.com/index.Html
Answer: C
CIW덤프 1D0-610덤프 1D0-610 dump 1D0-610시험문제
14. Sally is a network technician at Acme Corporation. She has been directed to configure the
network adapter for a company laptop so that it can be used to connect to the company network
and the Internet. What is one of the required TCP/IP settings that she will need to configure?
A. MAC address
B. Default gateway
C. Workstation name
D. Loopback address
Answer: B
CIW 1D0-610자격증 1D0-610 1D0-610
15. You are creating a style sheet to format the pages on your company's Web site.
One section will have a black background with white text.
What is the hexadecimal reference you would use to specify the text color for this portion of the
Web page?
A. "white"
B. #000000
C. #FFFFFF
D. "255, 255, 255"
Answer: C
CIW덤프 1D0-610자료 1D0-610 dumps 1D0-610자료 1D0-610기출문제
ITexamdump의 70-461덤프의 VCE테스트프로그램과 HP2-N44덤프는 한방에 시험을 패스하도록 도와드립니다. ITexamdump 에서는 최신버전의 MSC-331시험에 대비한 고품질 덤프와 70-464시험 최신버전덤프를 제공해드립니다. 최고품질 C4090-959시험자료는 100% 간단하게 시험패스하도록 최선을 다하고 있습니다. IT인증시험패스는 이토록 간단합니다.
댓글 없음:
댓글 쓰기