발달한 네트웨크 시대에 인터넷에 검색하면 많은Oracle인증 1Z0-854시험공부자료가 검색되어 어느 자료로 시험준비를 해야 할지 망서이게 됩니다. 이 글을 보는 순간 다른 공부자료는 잊고ITExamDump의Oracle인증 1Z0-854시험준비 덤프를 주목하세요. 최강 IT전문가팀이 가장 최근의Oracle인증 1Z0-854 실제시험 문제를 연구하여 만든Oracle인증 1Z0-854덤프는 기출문제와 예상문제의 모음 공부자료입니다. ITExamDump의Oracle인증 1Z0-854덤프만 공부하면 시험패스의 높은 산을 넘을수 있습니다.
Oracle인증1Z0-854시험은 현재 치열한 IT경쟁 속에서 열기는 더욱더 뜨겁습니다. 응시자들도 더욱더 많습니다. 하지만 난이도난 전혀 낮아지지 않고 이지도 어려운 시험입니다. 어쨌든 개인적인 지식 장악도 나 정보기술 등을 테스트하는 시험입니다. 보통은Oracle인증1Z0-854시험을 넘기 위해서는 많은 시간과 신경이 필요합니다.
시험 번호/코드: 1Z0-854
시험 이름: Oracle (Java Standard Edition 5 Programmer Certified Professional Upgrade Exam)
당신이 구입하기 전에 시도
일년동안 무료 업데이트
100% 환불보장약속
100% 합격율 보장
Q&A: 138 문항
업데이트: 2013-12-10
일반적으로Oracle인증시험은 IT업계전문가들이 끊임없는 노력과 지금까지의 경험으로 연구하여 만들어낸 제일 정확한 시험문제와 답들이니. 마침 우리ITExamDump 의 문제와 답들은 모두 이러한 과정을 걸쳐서 만들어진 아주 완벽한 시험대비문제집들입니다. 우리의 문제집으로 여러분은 충분히 안전이 시험을 패스하실 수 있습니다. 우리 ITExamDump 의 문제집들은 모두 100%보장 도를 자랑하며 만약 우리ITExamDump의 제품을 구매하였다면Oracle관련 시험패스와 자격증취득은 근심하지 않으셔도 됩니다. 여러분은 IT업계에서 또 한층 업그레이드 될것입니다.
지금 같은 세대에 많은 분들이 IT업계에 관심을 가지고 있습니다. 이렇게 인재가 많은 사회에서 IT관련인사들은 아직도 적은 편입니다. 면접 시에도 IT인증 자격증유무를 많이들 봅니다. 때문에 IT자격증이 많은 인기를 누리고 있습니다.이런 살아가기 힘든 사회에서 이런 자격증들 또한 취득하기가 넘 어렵습니다.Oracle 1Z0-854인증시험 또한 아주 어려운 시험입니다. 많은 분들이 응시하지만 통과하는 분들은 아주 적습니다.
1Z0-854 덤프무료샘플다운로드하기: http://www.itexamdump.com/1Z0-854.html
NO.1 int c = super.multiply(a, b);
NO.2 Given:
1. interface TestA { String toString(); }
2. public class Test {
3. public static void main(String[] args) {
4. System.out.println(new TestA() {
5. public String toString() { return "test"; }
6. });
7. }
NO.3 return buffer.toString();
NO.4 title += " World";
NO.5 this.value = value;
NO.6 int value;
NO.7 public Hello(int value) {
NO.8 Given:
20. public class CreditCard {
21.
22. private String cardID;
23. private Integer limit;
24. public String ownerName;
25.
26. public void setCardInformation(String cardID,
27. String ownerName,
28. Integer limit) {
29. this.cardID = cardID;
30. this.ownerName = ownerName;
31. this.limit = limit;
32. }
33. }
Which statement is true?
A. The ownerName variable breaks encapsulation.
B. The class is fully encapsulated.
C. The cardID and limit variables break polymorphism.
D. The code demonstrates polymorphism.
E. The setCardInformation method breaks encapsulation.
Answer: A
Oracle 1Z0-854 1Z0-854
NO.9 }
What is the result?
A. Compilation fails because of an error in line 5.
B. A NullPointerException occurs at runtime.
C. Compilation fails because of an error in line 9.
D. A NumberFormatException occurs at runtime.
E. The value "4" is printed at the command line.
F. An IllegalStateException occurs at runtime.
Answer: B
Oracle dump 1Z0-854 1Z0-854시험문제 1Z0-854 dumps 1Z0-854
10.Given:
10. public class Hello {
11: String title;
NO.10 }
NO.11 }
and:
30. Hello c = new Hello(5);
31: System.out.println(c.title);
What is the result?
A. The code runs with no output.
B. Hello
C. Hello World 5
D. Compilation fails.
E. An exception is thrown at runtime.
F. Hello World
Answer: D
Oracle 1Z0-854 1Z0-854자료
11.Given:
10. class Line {
11. public class Point { public int x,y;}
12. public Point getPoint() { return new Point(); }
13. }
14. class Triangle {
15. public Triangle() {
16. // insert code here
17. }
18. }
Which code, inserted at line 16, correctly retrieves a local instance of a Point object?
A. Point p = (new Line()).getPoint();
B. Line.Point p = Line.getPoint();
C. Point p = Line.getPoint();
D. Line.Point p = (new Line()).getPoint();
Answer: D
Oracle자격증 1Z0-854 1Z0-854 1Z0-854
12.Given:
11. // insert code here
12. private N min, max;
13. public N getMin() { return min; }
14. public N getMax() { return max; }
15. public void add(N added) {
16. if (min == null || added.doubleValue() < min.doubleValue())
17. min = added;
18. if (max == null || added.doubleValue() > max.doubleValue())
19. max = added;
20. }
21. }
Which two, inserted at line 11, will allow the code to compile? (Choose two.)
A. public class MinMax<?> {
B. public class MinMax<N extends Object> {
C. public class MinMax<N extends Integer> {
D. public class MinMax<? extends Object> {
E. public class MinMax<N extends Number> {
F. public class MinMax<? extends Number> {
Answer: C,E
Oracle인증 1Z0-854인증 1Z0-854 1Z0-854 1Z0-854자격증
13.A developer is creating a class Book, that needs to access class Paper. The Paper class is deployed in
a JAR named myLib.jar.
Which three, taken independently, will allow the developer to use the Paper class while compiling the
Book class? (Choose three.)
A. The JAR file is located at $JAVA_HOME/jre/classes/myLib.jar.
B. The JAR file is located at /foo/myLib.jar and the Book class is compiled using javac -d
/foo/myLib.jar Book.java
C. The JAR file is located at /foo/myLib.jar and a classpath environment variable is set that
includes /foo/myLib.jar/Paper.class.
D. The JAR file is located at $JAVA_HOME/jre/lib/ext/myLib.jar..
E. The JAR file is located at /foo/myLib.jar and the Book class is compiled using javac -classpath
/foo/myLib.jar Book.java
F. The JAR file is located at /foo/myLib.jar and the Book class is compiled using javac -cp
/foo/myLib.jar/Paper Book.java.
G. The JAR file is located at /foo/myLib.jar and a classpath environment variable is set that includes
/foo/myLib.jar.
Answer: D,E,G
Oracle 1Z0-854 1Z0-854 pdf 1Z0-854 dump
14.Given:
10. public class SuperCalc {
11. protected static int multiply(int a, int b) { return a * b;}
12. }
and:
20. public class SubCalc extends SuperCalc{
21. public static int multiply(int a, int b) {
NO.12 Given:
12. import java.io.*;
13. public class Forest implements Serializable {
14. private Tree tree = new Tree();
15. public static void main(String [] args) {
16. Forest f = new Forest();
17. try {
18. FileOutputStream fs = new FileOutputStream("Forest.ser");
19. ObjectOutputStream os = new ObjectOutputStream(fs);
20. os.writeObject(f); os.close();
21. } catch (Exception ex) { ex.printStackTrace(); }
22. } }
23.
24. class Tree { }
What is the result?
A. An exception is thrown at runtime.
B. An instance of Forest is serialized.
C. An instance of Forest and an instance of Tree are both serialized.
D. Compilation fails.
Answer: A
Oracle자격증 1Z0-854 dump 1Z0-854덤프 1Z0-854 1Z0-854 dump
NO.13 }
NO.14 }
and:
30. SubCalc sc = new SubCalc ();
31. System.out.println(sc.multiply(3,4));
32. System.out.println(SubCalc.multiply(2,2));
What is the result?
A. Compilation fails because of an error in line 31.
B. The code runs with no output.
C. 12
D. Compilation fails because of an error in line 22.
E. An exception is thrown at runtime.
F. Compilation fails because of an error in line 21.
Answer: D
Oracle기출문제 1Z0-854 1Z0-854인증 1Z0-854 pdf 1Z0-854자료
15.Given:
12. NumberFormat nf = NumberFormat.getInstance();
13. nf.setMaximumFractionDigits(4);
14. nf.setMinimumFractionDigits(2);
15. String a = nf.format(3.1415926);
16. String b = nf.format(2);
Which two statements are true about the result if the default locale is Locale.US? (Choose two.)
A. The value of a is 3.1415.
B. The value of a is 3.14.
C. The value of a is 3.141.
D. The value of b is 2.
E. The value of b is 2.0000.
F. The value of a is 3.1416.
G. The value of b is 2.00.
Answer: F,G
Oracle자격증 1Z0-854 dumps 1Z0-854인증 1Z0-854덤프 1Z0-854 pdf
16.Click the Exhibit button.
Which statement is true about the two classes?
A. Compilation of class B will fail. Compilation of class A will succeed.
B. Compilation of class A will fail. Compilation of class B will succeed.
C. Compilation of both classes will fail.
D. Compilation of both classes will succeed.
Answer: A
Oracle pdf 1Z0-854 1Z0-854
17.Given:
11. class ClassA {}
12. class ClassB extends ClassA {}
13. class ClassC extends ClassA {}
and:
21. ClassA p0 = new ClassA();
22. ClassB p1 = new ClassB();
23. ClassC p2 = new ClassC();
24. ClassA p3 = new ClassB();
25. ClassA p4 = new ClassC();
Which three are valid? (Choose three.)
A. p2 = p4;
B. p2 = (ClassC)p1;
C. p0 = p1;
D. p2 = (ClassC)p4;
E. p1 = p2;
F. p1 = (ClassB)p3;
Answer: C,D,F
Oracle 1Z0-854 dump 1Z0-854 1Z0-854 dump 1Z0-854
18.Given this method in a class:
21. public String toString() {
22. StringBuffer buffer = new StringBuffer();
23. buffer.append('<');
24. buffer.append(this.name);
25. buffer.append('>');
NO.15 Which three statements concerning the use of the java.io.Serializable interface are true? (Choose
three.)
A. Objects from classes that use aggregation cannot be serialized.
B. The values in fields with the transient modifier will NOT survive serialization and deserialization.
C. It is legal to serialize an object of a type that has a supertype that does NOT implement
java.io.Serializable.
D. The values in fields with the volatile modifier will NOT survive serialization and deserialization.
E. An object serialized on one JVM can be successfully deserialized on a different JVM.
Answer: B,C,E
Oracle 1Z0-854자료 1Z0-854 1Z0-854
NO.16 Given:
1. public class Boxer1{
2. Integer i;
3. int x;
4. public Boxer1(int y) {
5. x = i+y;
6. System.out.println(x);
7. }
8. public static void main(String[] args) {
9. new Boxer1(new Integer(4));
NO.17 DRAG DROP
Click the Task button. ?
Answer:
NO.18 return c;
NO.19 public Hello() {
NO.20 Hello();
NO.21 Which two code fragments will execute the method doStuff() in a separate thread? (Choose two.)
A. new Thread() {
public void start() { doStuff(); }};
B. new Thread() {
public void run() { doStuff(); }};
C. new Thread(new Runnable() {
public void run() { doStuff(); }
}).start();
D. new Thread() {
public void start() { doStuff(); }
}.run();
E. new Thread(new Runnable() {
public void run() { doStuff(); }
}).run();
F. new Thread() {
public void run() { doStuff(); }
}.start();
Answer: C,F
Oracle덤프 1Z0-854 1Z0-854 1Z0-854자격증
NO.22 }
NO.23 title = "Hello";
NO.24 }
What is the result?
A. null
B. An exception is thrown at runtime.
C. Compilation fails because of an error in line 5.
D. Compilation fails because of an error in line 4.
E. Compilation fails because of an error in line 1.
F. test
Answer: F
Oracle시험문제 1Z0-854 1Z0-854 1Z0-854
8.DRAG DROP
Click the Task button.
Answer:
NO.25 }
Which statement is true?
A. This code will perform well and converting the code to use StringBuilder will not enhance the
performance.
B. This code will perform poorly. For better performance, the code should be rewritten: return "<" +
this.name + ">";
C. This code is NOT thread-safe.
D. The programmer can replace StringBuffer with StringBuilder with no other changes.
Answer: D
Oracle 1Z0-854최신덤프 1Z0-854최신덤프 1Z0-854
19.DRAG DROP
Click the Task button.
Answer:
20.Click the Exhibit button.
What two must the programmer do to correct the compilation errors? (Choose two.)
A. change the wheelCount variable in Car to protected
B. insert a call to this() in the MeGo constructor
C. insert a call to this() in the Car constructor
D. insert a call to super(vin) in the MeGo constructor
E. insert a call to super() in the MeGo constructor
F. change line 3 in the MeGo class to super.wheelCount = 3;
Answer: A,D
Oracle최신덤프 1Z0-854 1Z0-854
NO.26 }
NO.27 DRAG DROP
Click the Task button.
Answer:
ITexamdump의 1z0-593덤프의 VCE테스트프로그램과 000-052덤프는 한방에 시험을 패스하도록 도와드립니다. ITexamdump 에서는 최신버전의 JN0-533시험에 대비한 고품질 덤프와 MSC-431시험 최신버전덤프를 제공해드립니다. 최고품질 NS0-156시험자료는 100% 간단하게 시험패스하도록 최선을 다하고 있습니다. IT인증시험패스는 이토록 간단합니다.
댓글 없음:
댓글 쓰기